top of page
Spuitwerken Decap Peter

ALLE SPUITWERKEN EN EIGEN LAKKERIJ

Heusden-Zolder (Limburg) en omstreken

Professionele spuitwerken

Bij Decap Peter in Heusden-Zolder kunt u terecht voor alle spuitwerk in uw interieur. Als u bijvoorbeeld uw radiatoren perfect geschilderd wilt hebben, laat dit dan aan ons gespecialiseerd team over. Wij geven ze een mooie laag, zodat ze er terug als nieuw uitzien. Of als u uw meubels, keukens, kasten of MDF een nieuwe look wilt geven, staan wij ook voor u klaar om uw project te realiseren! Wij geven u graag advies wat betreft de producten waarmee wij spuiten, maar ook over de styling en de mogelijkheden qua kleuren!

Wij zijn actief in Heusden-Zolder en wijde omgeving. Wij komen bij u ter plaatse of het werk wordt uitgevoerd in ons eigen atelier. Of het nu gaat om een groot project of over een klein klusje; professionalisme en perfecte afwerking gaan bij ons hand in hand. Wij mogen zowel particulieren als bedrijven tot onze tevreden klanten rekenen.

Anker 1

Doe een beroep op onze lakkerij

Wij hebben onze eigen lakkerij en daardoor houden wij bij Decap Peter in Heusden-Zolder altijd controle over de werken, de gebruikte producten en de kwaliteit van afwerking. Wij bezitten een hoogwaardige installatie voor lakkerij en werken altijd volgens de laatste technologieën. Daarbij gebruiken wij altijd producten die aan de moderne normen voldoen. Wij leveren strak en uiterst verzorgd werk af en dit aan betaalbare prijzen. Naast spuitwerken en lakkerij zijn wij bij Decap Peter ook specialist behang- en schilderwerken en verzorgen wij softstralen en luchtgommen van trappen, kasten en meubels. Meer informatie hierover vindt u elders op onze website.

Voor perfecte spuitwerken in uw interieur of strak afgewerkt lakwerk, contacteer Decap Peter in Heusden-Zolder (Limburg)

bottom of page