top of page
Luchtgommen - sofstralen Peter Decap

MEUBELS OPKNAPPEN EN HERNIEUWEN VIA SOFTSTRALEN EN LUCHTGOMMEN

Heusden-Zolder (Limburg) en omstreken

Meubels tweede leven geven

Meubels verliezen in de loop der jaren hun natuurlijke gloed, raken beschadigd, worden dof of raken simpelweg ‘uit de mode’. Soms zijn we geneigd zulke meubels weg te gooien, maar dat is helemaal niet nodig. Bij Decap Peter hebben we alle materialen en kennis in huis om uw meubels een tweede leven te geven. Bel ons dus eerst voordat u uw meubels aan de kant zet!

Met softstralen en luchtgommen kunnen uw houten trappen, kasten, parket of keukenkastjes er weer als nieuw uitzien. Er zijn diverse mogelijkheden om deze houten meubels op te knappen, waaronder blank zetten, vergrijzen of de natuurlijke houtskleur herstellen zonder vernis te zien.

Anker 1

Wij stralen uw houtwerk tot in het kleinste detail

U kan bij ons terecht voor het luchtgommen van uw houten meubels, keukens, deuren, trappen en parketten. Wij stralen uw houtwerk tot in het kleinste detail. Dat doen wij op lage druk, deskundig, en met respect voor verschillende houtsoorten. Deze kan in een bewoonde woning met stofwanden en vakkundig afdekwerk of bij ons in onze straalcabine. Wij kunnen deze dan vergrijzen, vernissen, boenen of oliën. Deze techniek kunnen wij ook toepassen voor het reinigen van muren, klinkers, monumenten, natuursteen, grafsteen of verwijderen van graffiti. Wij doen ook straalwerken op staal constructie dit met hoge druk.

Laat uw vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van luchtgommen.

Decap Peter helpt u graag!

bottom of page